Tip: Gratis online ademcoach opleiding met STAP-budget

Een leuk weetje voor iedereen die wil starten in de wereld van ademwerk en hier niet diep voor in de buidel wil tasten: de online Yellow Belt Ademcoach opleiding van B-Mind / Jerome Wehrens, is gratis te volgen met STAP-Budget.

NB. Op maandag 3 juli kan je voor de laatste keer STAP-budget aanvragen. Zorg dus dat je voor maandag 3 juli jouw aanmeldbewijs aanvraagt (linkje).

Yellow Belt: gratis online ademcoach opleiding

Bij B-Mind, het opleidingsinstituut van ademtrainer Jerome Wehrens, kan je nu de Yellow Belt Ademcoach opleiding - naast fysiek - ook online volgen. Het mooie is: deze online opleiding is gratis als je hiervoor jouw STAP-budget inzet.

STAP, Stimulering ArbeidsmarktPositie, is een subsidie van maximaal € 1000 van de Rijksoverheid, die werkenden en werkzoekenden (iedereen dus ;)) kunnen aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Je kunt met dit budget er overigens ook voor kiezen de training live op locatie te volgen. Dan geldt het STAP-budget ook, en kan je het resterende bedrag zelf bijdragen.

De Yellow Belt Ademcoach Opleiding

Jerome Wehrens wil met deze online variant zijn Yellow Belt opleiding tot ademcoach voor een breder publiek toegankelijk maken. Je leert in deze opleiding verschillende ademtechnieken kennen, als ook de wetenschap erachter. Zo ontdek je hoe je de helende kracht en de effectiviteit van je eigen ademhaling én die van anderen kunt vergroten, zodat je gezondheidsproblemen kunt verminderen of zelfs genezen.

De opleiding is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in ademhaling. Of dit nu voor je eigen ontwikkeling en gezondheid is, of wanneer je hier ook professioneel mee aan de slag wilt. Veel van de deelnemers zijn - naast nieuwsgierig en leergierig - reeds instructeur, coach, zorgverlener of therapeut en willen kennis over ademhaling integreren in hun praktijk.

De online opleiding bestaat uit twintig uur aan beeldmateriaal en uitleg, verspreid over zes modules. Daarnaast is er 80 tot 100 uur zelfstudie. Je volgt de training individueel, op welk moment jij maar wilt. Na de start heb je een half jaar de tijd om de opleiding af te ronden. Na een succesvolle afronding ontvang je een certificaat.

STAP-Budget aanvragen voor de opleiding tot ademcoach

Wil je deelnemen? Ga naar bmind.nl voor alle info en het ontvangen van het aanmeldformulier. Mocht de definitieve aanvraag bij het UWV uiteindelijk niet lukken, vervalt automatisch je aanmelding. Voor meer informatie over de opleiding, en het aanvragen van jouw aanmeldbewijs, kijk op:


Jerome Wehrens - Ademtrainer B-Mind

Voor meer informatie en achtergrond over de trainer, Jerome Wehrens, lees in dit interview zijn persoonlijke verhaal.

Jerome Wehrens is een typisch geval van ‘What doesn’t kill you makes you stronger’. Op zijn 20ste brak hij zijn rug tijdens een ongeluk. Een zeer intense periode volgde, waarin hij één ding zeker wist: als ik hier uitkom, gaat mijn leven in het teken staan van balans houden in lichaam en geest.

Inmiddels heeft Jerome zijn eigen bedrijf, B-Mind, van waaruit hij workshops, trainingen en opleidingen geeft en anderen begeleidt op het pad naar vitaliteits- en ademcoach. Hoe heeft Jerome’s eigen reis eruit gezien en hoe is hij gekomen tot waar hij nu staat?

Bron: B-Mind, Jerome Wehrens.


Bekijk ook: