Bekijk alle sessie van Het Adem Event terug incl extra FAQ sessie met Kasper van der Meulen

Op 28, 29 en 30 oktober vond Het Adem Event plaats, het eerste online ademfestival van de lage landen, georganiseerd door KUKURU, The Breathwork Movement en Kasper van der Meulen. Het was een magisch mooi event, dat door duizenden mensen is bekeken.

Een weekend vol ademinspiratie

We hadden nooit durven dromen dat het event zo’n succes zou worden. Online ademen, een heel weekend lang, met zoveel verschillende sprekers, gaat dat wel werken? We hebben het er uitgebreid over gehad in de voorbereidingen, en voelden uiteindelijk een grote ‘JA, we durven het aan, laten we het doen’. Gelukkig maar, want de reacties waren overweldigend positief. Enkele berichtjes die binnenkwamen:

"Nikki en Giel, en natuurlijk ook alle sprekers, heel erg bedankt voor dit prachtige event. Ik heb veel inzichten opgedaan en ademtechnieken kunnen proeven. Een mooie kickstart voor mij in de fascinerende wereld van ‘het ademen’. Hier ga ik me absoluut verder in verdiepen. Nu ff op adem komen ☺️."

"Super bedankt Nikki, Giel, Kasper en al de sprekers van dit event. Prachtige, inspirerende en geweldige ervaring gehad deze afgelopen drie dagen. Ik voel mij zeker geïnspireerd en meer in contact met mijn inner being. Adem oefeningen komen zeker als een practice in mijn dagelijkse routine. Nogmaals dankjewel 🙏🏻❤️."

“Ik heb jullie gevolgd vanuit Lima, Peru waar ik al jaren woon! Het was zeer inspirerend en waardevol en voel dat ik al veel rustiger adem... Dank jullie allemaal!”

Het Adem Event gemist?

Heb je het gemist? Geen nood, je kunt alle sessies terugkijken, voor altijd, tot je laatste adem. Met de code BREATHWORK (in te vullen in je winkelmandje op Kukuru.nl/hetademevent) krijg je als lezer van The Breathwork Movement bovendien een dikke korting van €85.

Het Adem Event - extra sessie: FAQ video

Een week na Het Adem Event zijn Giel, Kasper en ik nogmaals live gegaan op YouTube om alle veelgestelde vragen nog eens te doorlopen en beantwoorden. Zie onder om deze video terug te kijken.

Wat betreft veelgestelde vragen, is het goed te weten dat ademwerk in principe voor iedereen geschikt en heilzaam is, zolang jouw fysieke en mentale gezondheid dit toelaat. Er bestaan een aantal contra-indicaties bij ademwerk die in acht genomen moeten worden. Lees meer in dit artikel.

Meer ademinspiratie van Kasper van der Meulen

Kasper van der Meulen heeft tijdens Het Adem Event maar liefst 6 prachtige sessies voor zijn rekening genomen. Als je hier meer van wilt, check ook zeker even de mini breathwork masterclass Hack Your State, de Deep Dive met meer verdieping en een aantal langere ademsessies, of de volledige online Breathwork Masterclass cursus (Level 1 van zijn ademopleiding).

Meer ademinspiratie van The Breathwork Movement

Luister daarvoor naar de podcast van KUKURU x The Breathwork Movement, waarin ik vertel over de kracht van de adem en hoe ik hierbij terecht ben gekomen.