The Breathwork Movement in de KUKURU podcast van Giel Beelen

Ik had de eer plaats te nemen op de podcast-stoel van Giel Beelen, bij KUKURU. Een (h)eerlijk gesprek over de adem, en nog veel meer.

We hebben het onder andere over van binnenuit manifesteren, verschillende ademtechnieken en mijn eigen reis. Wat is de kracht van ademwerk? Hoe brengt ademwerk je dichter bij je kern? En hoe kan je ademwerk het beste toepassen in je dagelijks leven? Je krijgt antwoorden op deze en nog veel meer vragen in dit gesprek.

Het gaat onder andere over yoga, de Wim Hof Methode, Liquid breath, vipassana meditatie en de kracht van langzaam ademen, snel ademen, verbonden ademhalen… In feite elke denkbare vorm van ademhalen.

En verder kwam natuurlijk ook de vraag wat mijn 3 favoriete boeken zijn die mij hebben geïnspireerd en geholpen in mijn reis. Topje van de sluier: dit zijn Breath / Het Nieuwe Ademen, Jij Bent De Placebo (Joe Dispenza) en Het Precense Proces (Michael Brown). Ook vroeg Giel naar mijn ochtendritueel, en hoe ik aankijk tegen de dood (als de laatste adem is uitgeblazen ;)).

Het Adem Event: 28, 29 en 30 oktober 2022

Tijdens de podcast hebben we ook Het Adem Event aangekondigd, dat The Breathwork Movement en KUKURU samen organiseren eind oktober 2022. Kijk voor meer info op kukuru.nl/hetademevent en meld je daar gratis aan!