Ervaar een maand gratis ademsessies in de House of Deeprelax app

NB. De ADEM CHALLENGE van House of Deeprelax die hieronder wordt genoemd is inmiddels verlopen, maar je kunt nog steeds een maand lang gratis de app van House of Deeprelax proberen, en dus alle ademsessies die in de app staan ervaren, via deze link. Enjoy :)


Van 10- 15 december 2022 organiseert Mental Health Expert Eliane Bernhard van House of Deeprelax - de fijnste en meest relaxte ontspanningsapp van NL - een gratis 5-daagse Deeprelax Adem Challenge.

Van Adem Event naar Adem Challenge

De Deeprelax Adem Challenge is een idee dat is ontstaan tijdens Het Adem Event, dat The Breathwork Movement samen met Giel Beelen / KUKURU heeft georganiseerd afgelopen 28, 29 en 30 oktober. Mocht je Het Adem Event gemist hebben, kijk alle sessies dan hier alsnog terug. Dat is sowieso een grote aanrader, voor de rest van je leven.

Eén van de sprekers tijdens Het Adem Event was Eliane Bernhard van House of Deeprelax, die een prachtige Nidra Breath sessie inclusief een deeprelax meditatie / visualisatie begeleidde. Dat was zo fijn en ontspannend. En diepgaand ook, want werken met de adem kan soms ook intens zijn - maar oh zo bevrijdend.

Mocht je dat ook willen ervaren, doe dan met mij en vele anderen mee met de 5-daagse Deeprelax Adem Challenge, van 10- 15 december. Je krijgt dan 5 dagen lang gratis toegang tot alle korte en lange, diepe en transformerende ademsessies op de House of Deeprelax app. En Eliane begeleidt je er op liefdevolle wijze doorheen.

Heb je al ooit ervaren wat jouw ademhaling voor jou en je mentale en fysieke gezondheid kan betekenen? Tijdens deze 5 dagen, waarin je uitdagende, en tegelijkertijd helende, zeer bevrijdende en diepe ontspannen gaat ervaring, kom je erachter. Wees gewaarschuwd: je leven is hierna zeker niet meer hetzelfde.

Meld je aan voor de Deeprelax Adem Challenge

De Deeprelax Adem Challenge is gratis en vindt online plaats van 10 tot 15 december 2022. Het maakt dus niet uit waar je je bevindt, je kunt vanaf overal meedoen. Meld je aan via houseofdeeprelax.com/ademen en doe ook mee. Ik zal sowieso verslag uitbrengen via Instagram: @thebreathworkmovement. Tot in december!


Bekijk alle sessies van Het Adem Event terug, met dikke korting!


Bekijk ook: