Hoe je stress, vermoeidheid en piekergedachten onder controle krijgt, aldus Wim Hof

Beeld: wimhofmethod.com

Stress, vermoeidheid, zorgen en angsten. Als je ermee te maken hebt is er maar één ding dat je wilt: er zo snel en makkelijk mogelijk vanaf. Hoe je dat doet? Lees dit interview met Wim Hof over het volhouden van goede voornemens: ‘Oefeningen met ademhaling geven energie’.

Je ademhaling is een superpower

Dit jaar nu echt met meer energie en flow het leven door? In dit artikel op ED.nl geeft Wim Hof advies over hoe je dat het beste aan kunt pakken. Zijn methode, bestaande uit een ademhalingstechniek, koude blootstelling en mindset training, is hiervoor ontzettend krachtig. Dat hebben vele mensen wereldwijd al mogen ervaren, inclusief een waslijst aan grote sterren, van Justin Bieber tot Leonardo DiCaprio. Wim Hof: “Ondertussen staat de wetenschap achter mij. De resultaten zijn er. We weten wat er effectief met je lichaam en geest gebeurt.”

Als je je kort na de middag opnieuw een beetje moe voelt, doe dan opnieuw die ademhaling. Je zal je weer zo fris als een hoentje voelen.
— Wim Hof

Lees ook: DE WIM HOF METHODE UITGELEGD: ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Blijvend verandering doorvoeren dankzij Wim Hof Methode

Wat de Wim Hof Methode voor je kan doen? Hij legt uit: “Je wordt the captain of your own ship. Wil je echt een grondige verandering doorvoeren? Dan hebben wij daar de heel eenvoudige sleutels voor. Soms zeg ik weleens: sorry dat het zo simpel is. Maar mensen zoeken het vaak te ver. In een halfuurtje ben je al een ander mens: jezelf.”

Lees het hele interview met Wim Hof op ED.nl.

Lees ook: SERIE MET ICE-MAN WIM HOF IN DE MAAK OP BBC


Ontdek ook: