Serie met ice-man Wim Hof in de maak op BBC

Er komt een serie aan met Wim Hof op de BBC. Wim vertelde erover in de talkshow van Beau, waar hij onlangs te gast was. Eerder was al bekend dat er een hollywoodfilm wordt gemaakt over het leven van Wim Hof.

Wim Hof: Van malloot tot wereldverbeteraar

Jarenlang moest niemand iets weten van Wim Hof en zijn methode, die leidt tot meer gezondheid, kracht en geluk. Inmiddels hebben wereldwijd honderdduizenden mensen de vruchten geplukt en ervaren hoe krachtig de methode van Wim Hof is. Inclusief Oprah Winfrey, Barbra Streisand, Tom Hanks en andere bekende figuren.

Oh, en Gwyneth Paltrow niet te vergeten, zoals te zien is in deze aflevering van The goop Lab op Netflix.

BBC-serie met Wim Hof en meer bekende namen

In de uitzending van Beau laat Wim Hof er flink wat namen uitrollen, die “allemaal nog geheim zijn”. Maar nu niet meer dus. “Justin Bieber, Matt Damon, Leonardo DiCaprio, David Beckham, allemaal beroemdheden met veel geld, faam en macht. Maar dat zegt nog niets over de macht die je hebt over je eigen lichaam.”, aldus Wim Hof.

In de serie gaat de Ice-man verschillende beroemdheden uitdagen, waardoor ze een dieper contact met hun eigen fysiologie krijgen, zowel geestelijk als lichamelijk. Het zijn mensen met chronische ziektes, burn-outs, depressies, “mensen die al jarenlang medicijnen slikken of therapieën volgen en nu verlost worden”.

De serie wordt momenteel gemaakt, net als de Hollywoodfilm over het leven van Hof. Zodra er meer nieuws is over de releasedata, lees je het hier.

Wim Hof Iceman Beau van Erven Dorens

Beau terugkijken? Dat kan hier.