Breathwork Masterclass van Kasper van der Meulen: de adem is een schatkist

Onze adem is de basis van wie we zijn. Ja, we moeten ademen om in leven te blijven. Dat moeten we, en dat kunnen we, volledig automatisch en zonder erover na te hoeven denken. Daarom nemen we de adem vaak voor lief. Terwijl: er is geen krachtigere tool om je fysieke, mentale en emotionele staat te beïnvloeden dan de adem. Altijd en overal, in het moment.

Breathwork Masterclass: ontdek alles over de kracht van ademhalen

Wanneer je voor het eerst de kracht van de adem ervaart, wil je al snel meer weten. Wat gebeurt er in je lichaam? Hoe kan het dat je zo snel zo veel effecten ervaart?!

Ademhalen is niet iets waarin je hoeft te geloven, er is niks zweverigs aan, het is een puur fysiologisch proces, waarmee je de werking van je autonome zenuwstelsel zelf kunt beïnvloeden. Waarmee we onze monkeymind kunnen temmen. Waarmee we onze emoties kunnen balanceren. Ons immuunsysteem kunnen versterken. Ons lichaam in diepe ontspanning kunnen krijgen. Ons hele interne systeem een reset kunnen geven. Onze (onbewuste) blokkades en gedachtes kunnen doorboren. Het is allemaal mogelijk, ‘simpelweg’ door bewust (op bepaalde manieren) te ademen.

Kasper van der Meulen, Breathwork Masterclass - de training over de kracht van ademhalen

Kasper van der Meulen, Mindlift Academy

Een diepe duik in de wereld van ademhalen, biologie, fysiologie en het zenuwstelsel

Over de adem kan je boeken schrijven, hele dagen vullen, er zijn zoveel details en aspecten te onderzoeken en te ontdekken. De Breathwork Masterclass van Kasper van der Meulen is er voor iedereen die avontuurlijk en nieuwsgierig is naar de kunst en wetenschap van ademwerk, biohacking, het beïnvloeden van het zenuwstelsel en alles wat met zelfoptimalisatie te maken heeft. Het is de meest uitgebreide en waardevolle ademtraining (in Nederlands en Engels) die bestaat (zeg ik uit eigen ervaring), dus mocht je alles willen weten over hoe je met je adem je staat van zijn kunt beïnvloeden, check dan de Breathwork Masterclass.


Bekijk ook: