Mini breathwork masterclass van Kasper van der Meulen: Hack Your State

Energieker opstaan, een dag vol focus, zorgeloos ontspannen en beter slapen… Het kan, best simpel ook nog eens, allemaal met je ademhaling. Hoe dat precies werkt, en hoe je dat zelf snel en simpel kunt toepassen, leer je in de online mini-masterclass van Kasper van der Meulen.

Kasper van der Meulen - Breathwork Biohacker

Kasper komt uit Nederland, maar is internationaal bekend om zijn ademkennis, als de Breathwork Biohacker. Begonnen als biologieleraar, leidt hij nu mensen op tot ‘breathwork biohackers’ en ademcoaches, via uitgebreide online en offline programma’s.

Eerder las je op The Breathwork Movement al over Kaspers zeer uitgebreide online Breathwork Masterclass, met uren materiaal over alles wat met de ademhaling te maken heeft: de fysiologie, biologie, wetenschap, de werking van ons zenuwstelsel en vele oefeningen om ook zelf te ervaren hoe het werkt. Voor wie deze cursus te uitgebreid of kostbaar vindt, is er goed nieuws: Kasper heeft een light-versie gelanceerd van zijn online training, getiteld Hack Your State.

Beïnvloed je staat van zijn: voel je beter dankzij je ademhaling

In de online cursus Hack Your State deelt Kasper al zijn kennis en kunde in vijf eenvoudige (maar vaak onbegrepen) principes én vijf effectieve geleide ademoefeningen. Zo kan je elke dag je staat van zijn 'hacken', met je eigen adem. Snel, simpel en doeltreffend. Want: verander je ademhaling, verander je staat van zijn, verander je leven. Je moet alleen wel weten hoe… Kijk hier voor meer info.

En wil je liever de uitgebreide masterclass volgen, dat kan uiteraard ook (en is zeer waardevol!), kijk daarvoor hier.


Bekijk ook: