Live bijwonen: Nederlandstalige Breathwork Masterclass met Kasper van der Meulen

Na de lancering van de Engelstalige versie van de (online) Breathwork Biohacker cursus van Kasper van der Meulen, werd hij overspoeld met verzoeken voor een Nederlandstalige versie. Zodoende heeft hij besloten om de Nederlandstalige versie LIVE op te nemen in hotel Mitland in Utrecht van 22-25 juni 2022. Jij kan daarbij zijn!

Live Breathwork Masterclass met Kasper van der Meulen

Kasper van der Meulen Breathwork

Gedurende vier dagen wordt alle (en dat is veel!) content gepresenteerd en opgenomen. Wanneer je live aanwezig bent kun je vragen stellen en verbinden met gelijkgestemde mensen. Lukt het je niet om live aanwezig te zijn? Dan kun je de online-only versie kopen en na het event in juni alle opnames online bekijken in de academy.

Ontdek alles (maar dan ook alles) over de ademhaling

Voor wie Kasper van der Meulen nog niet kent: het is de wandelende encyclopedie als het op ademhalen, het menselijk lichaam, de fysiologie, de wetenschap en biohacking aankomt. Van oorsprong biologieleraar, inmiddels bekend in binnen- en buitenland, dankzij zijn werk als 'Breathwork Biohacker'.

Zie ook: “DE ADEM IS DE AFSTANDSBEDIENING VAN JE ZENUWSTELSEL” - KASPER VAN DER MEULEN

De Breathwork Biohacker Masterclass geeft een fantastische deep dive in de wetenschap, de biologie en fysiologie, het zenuwstelsel en hoe je dit alles met ademhaling kunt sturen en beïnvloeden. Via een schatkist aan lectures leer je alles over de werking van het lichaam en ontdek je waarom ademhaling zo krachtig is. Naast lectures deelt Kasper ook vele begeleide ademhalingstechnieken, zodat je alles wat je hebt geleerd ook effectief kunt toepassen in de praktijk.

Wees live aanwezig (met korting) of kijk later online

Je kunt er dus live bij zijn van 22 tot 25 juni in Utrecht, voor de full experience. NB: dit is de enige keer dat dit live te volgen is, daarna is deze cursus alleen online te volgen door de opnames te kijken.

Als lezer van The Breathwork Movement krijg je 10% korting op de live sessies in Utrecht, met de code thebreathworkmovementlive. Ik ben zelf ook aanwezig, dus wie weet zie ik je daar. Meer info & aanmelden: Breathworkmasterclass.com.

Heb je de Engelstalige versie al gekocht? Dan krijg je automatisch gratis toegang tot de online NL versie wanneer deze klaar is. Ook kun je met 50% korting mee doen aan de live dagen.

Zie hier meer info over de (vooralsnog Engelstalige) Breathwork Masterclass - waarvoor je via dit platform ook 15% korting krijgt als je online-only aanschaft. Nog vragen? Just shout.

Happy breathing!