Kan je een gebroken arm helen met je ademhaling? Luister naar het antwoord in de nieuwe podcast van Kasper van der Meulen

Als je weet hoe je je ademhaling kunt inzetten in verschillende uitdagende momenten in je leven, kan dat je veel voordeel opleveren. Luister naar de nieuwe podcast van Kasper van der Meulen, waarin hij vertelt over hoe hij ademhalingstechnieken heeft ingezet in het proces van genezing van een complexe armbreuk.

Walking Our Path: podcast van Kasper van der Meulen

kaspervandermeulen-breathwork-biohacker.jpg

Kasper van der Meulen is internationaal bekend als de 'Breathwork Biohacker'. Hij is een wandelende encyclopedie als het op ademhalen, het menselijk lichaam, de fysiologie, de wetenschap en biohacking aankomt. Al jaren deelt hij zijn kennis en ervaring via zijn boek, lezingen, opleidingen en masterclasses en op social media.

Wat nog ontbrak, was een podcast. Met ‘Walking Our Path’ is deze er onlangs gekomen. Bewandel het pad, dat is ook precies de bedoeling van deze show. Kasper neemt de podcast al lopend in de natuur op, en nodigt jou uit om hetzelfde te doen wanneer je luistert. Want al dat geschermstaar is niet bepaald bevorderlijk voor ons innerlijke mens.

Wil je meer weten over Kasper? Lees dan dit uitgebreide interview met hem op dit platform, of bekijk de video.

Zie ook:

Kan je je lichaam helen met de ademhaling?

Op het moment van schrijven, staan er drie afleveringen live. En vast many more to come. Ik luisterde afgelopen week naar de tweede aflevering, waarin Kasper vertelt over zijn herstel van een complexe armbreuk en hoe de ademhaling hierbij een cruciale rol heeft gespeeld. Zowel in pijnmanagement als in heling. Het is mooi te horen hoe Kasper alle facetten van deze ervaring met beide handen aangrijpt om op een bewuste manier te experimenteren en voelen wat het met zijn systeem doet, en hoe hij zijn ervaring kon optimaliseren. Want de positieve effecten bleken fantastisch.

Je kunt de podcast van Kasper van der Meulen beluisteren via je favoriete kanaal.

Wil je in detail leren hoe de ademhaling werkt?

Kasper heeft een online breathwork masterclass ontwikkeld waarin hij je een fantastische deep dive geeft in de wetenschap, de biologie en fysiologie, het zenuwstelsel en hoe je dit alles met ademhaling kunt sturen en beïnvloeden. Een aanrader! Meer info vind je hier: