The Breathwork Movement te gast in het Somnox Webinar over de kracht van slaap en ademhaling

Adem- en slaaprobot Somnox hield een online workshop over de kracht van slaap en ademhaling. Inclusief tips en ademhalingsoefeningen die helpen met beter slapen. Ik schoof vanuit The Breathwork Movement als gastspreker aan.

Verbeter je adem, verbeter je slaap, verbeter je gezondheid

Somnox is een slaaprobot die de menselijke ademhaling simuleert, waardoor je sneller en dieper in slaap valt. Een prachtig en fascinerend product, dat goed werkt - weet ik uit ervaring.

Webinar ademhaling en slaap

nikki-van-der-velden-ademhaling.jpg

Bekijk hieronder het webinar terug, waarin je ontdekt waarom slaap en ademhaling essentieel zijn voor een goede gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Founder van Somnox, Julian Jagtenberg, host het webinar, gevuld van nuttige kennis én praktische oefeningen, dus je kunt direct aan de slag.

“Je adem is de dirigent van je lichaam. Door hem bewust te sturen, heb je direct invloed op wat er zich afspeelt in jouw lijf en hoofd. Het geeft je controle over je gezondheid en stresslevels en zorgt voor meer emotionele balans, mentale kracht en plezier.”

In dit Somnox webinar ontdek je waarom slaap en ademhaling essentieel zijn voor een goede gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

Bekijk ook: