Het Presence Proces: een handleiding voor leven in het nu

Een boek om eens in de zoveel tijd tot je te nemen, als een van de beste in zijn soort als het op persoonlijke ontwikkeling aankomt: Het Presence Proces. Waarom is dit boek anders dan alle andere?

Het Presence Proces: vergroot je bewustzijn

In de grote overvloed van persoonlijke ontwikkeling en zelfhulpboeken, zijn er maar weinig die écht de tools aanreiken om tot blijvende verandering te komen. Vaak raak je geïnspireerd door een boek, doe je er iets mee, doet het iets met jou, en ebt alles wat je hebt gezien/gehoord/gevoeld na een tijdje ook weer weg...

Zo niet met Het Presence Proces. Dit boek is een eye-opening handleiding voor het leven, waarvan je niet wist dat hij bestond. Prachtig en verhelderend, voor iedereen. Waarom? In tegenstelling tot de meeste andere zelfhulpboeken, hoe waardevol ze ook zijn, passeert Het Presence Proces je mind, en gaat het op een diepere laag te werk. Dit doet echt iets met je, voor de rest van je leven.

Een proces voor blijvende verandering

Het boek werkt als een proces, een innerlijke reis. Je committeert je tien weken lang, en vergroot in die tien weken stap voor stap je bewustzijn. Het laat je onverwerkte pijn uit je verleden en zorgen voor de toekomst oplossen, op een manier... die je alleen maar kan ervaren. De (verbonden) adem speelt een grote rol in dit proces.

Het Presence Proces is een van de meest inspirerende en transformatieve boeken die bestaan. Het boek is heel inzichtelijk, neemt je stap voor stap bij de hand en is absoluut niet zweverig. Het proces is veilig, liefdevol en eenvoudig te volgen. Je voelt je na tien weken steviger met beide voeten op de grond en komt gegarandeerd tot waardevolle inzichten.

De schrijver: Michael Brown

De schrijver, Michael Brown (Zuid-Afrika, 1962), is een ervaren gids op deze geleide reis, waarbij hij praktische technieken en hulpmiddelen aanreikt om de valkuilen in de weg naar een leven in het hier en nu te ontwijken. En dat doet hij erg kundig en vol van waardevolle inzichten.

Michael Brown heeft zichzelf genezen van een ernstige neurologische aandoening, waartegen geen geneesmiddel bestaat. Brown ervoer het 'gewaarzijn van het huidige moment' na een indiaanse zweethutceremonie. Hij realiseerde zich dat het lichaam enkel een medium is waardoor ‘Aanwezigheid’ zich kan manifesteren. Later leerde hij hoe je jezelf op een hoger energetisch trillingsniveau kunt afstemmen en wat de heilzame effecten zijn van een techniek van bewust verbonden ademen.

Het Presence Proces

Het Presence Proces - Michael Brown - Bewustzijn

Als je echt fundamenteel aan de slag wilt met jezelf, en op ontdekkingsreis wilt naar je mogelijkheden en naar inzichten over jouw leven, dan is dit boek een verrassende aanrader.