Ontdek de kracht van breathwork: in gesprek met ademcoach Peter Vermeiren

In de podcast OP ZOEK van Marije Dijkstra en Naomi van Ree staat de universele zoektocht naar antwoorden op alle denkbare levensvragen centraal. Te gast in deze aflevering is breathwork facilitator Peter Vermeiren, over de kracht breathwork.

OP ZOEK: Ontdek de kracht van breathwork

Marije en Naomi van de OP ZOEK podcast.

De OP ZOEK podcast wordt gehost door Marije Dijkstra en Naomi van Ree, twee bewuste vrouwen die elkaar kennen uit een studentenhuis in Utrecht, waar ze allebei aan de school voor Journalistiek studeerden. Die studie is ondertussen afgerond, maar de school van het leven gaat uiteraard altijd door, hun podcast OP ZOEK is daar een mooi voortvloeisel van. Interessante gasten, waardevolle topics, slimme vragen, mooie ervaringen, eerlijke verhalen, goede humor en gepaste knipogen.

Expert op het vlak van bewustzijnsontwikkeling: breathwork coach Peter Vemeiren

De podcast neemt je op een inspirerende manier mee in de universele zoektocht naar antwoorden op alle denkbare levensvragen. Marije en Naomi nodigen experts uit die hun kennis en inzichten delen over vernieuwende en eeuwenoude methodes en zienswijzen, van energiewerk tot familie-opstellingen, via ayurveda naar breathwork.

Dat laatste onderwerp wordt mooi belicht door Peter Vermeiren in OP ZOEK #22. Ooit was hij fysiotherapeut, nu geeft hij breathwork- en meditatiesessies. In de podcast vertelt Peter over de verschillende niveaus waarop breathwork werkt - body, mind en spirit - waarbij je tegelijkertijd de bijzondere ervaringen van Marije en Naomi meekrijgt die zij hadden tijdens een ademsessie van Peter.

Breathwork coach Peter Vermeiren in OP ZOEK #22. Ooit was hij fysiotherapeut, nu geeft hij breathwork- en meditatiesessies. In de podcast vertelt Peter over de verschillende niveaus waarop breathwork werkt - body, mind en spirit.

Bekijk ook: