Zorg goed voor je hersensen: ademhalingstechniek voor een snelle reset van je brein

Niemand is gemaakt om uren achter elkaar naar een scherm te staren en non-stop productief te zijn. We overbelasten onze hersenen door meer prikkels en informatie dan goed is. Deze ademhalingstechniek helpt je snel en effectief je brein een reset te geven.

Direct en effectief je brein resetten met behulp van je ademhaling

Breathwork teacher en (ex-)Wim Hof instructeur Tim van der Vliet heeft een eigen ademhalingstechniek gemaakt op basis van verschillende technieken, in een korte en effectieve vorm.

Tim van der Vliet was ook onderdeel van Het Adem Event, dat The Breathwork Movement samen met Giel Beelen / KUKURU heeft georganiseerd eind oktober 2022. Tijdens Het Adem Event deelde hij zijn toolbox aan krachtige en praktisch toepasbare technieken, klik hier om het terug te kijken.

TT Breathing ademhalingstechniek: een soort mini-Wim Hof

Bekijk onderstaande video en adem mee met Tim. De TT Breathing lijkt om die van Wim Hof, maar dit is een ademhalingstechniek die je altijd en overal tussendoor kunt doen - waarbij je bij de Wim Hof ademhalingstechniek toch echt even moet gaan zitten of liggen. TT Breathing is ook een goede manier om je dag fris en scherp te starten.

De TT Breathing techniek van Tim van der Vliet lijkt op die van Wim Hof, maar deze ademhalingstechniek kun je altijd en overal tussendoor doen.

De techniek is ook snel en effectief om je dag goed mee te starten:

De TT Breathing ademhalingstechniek van Tim van der Vliet is ideaal om je dag fris mee te starten.


Bekijk ook: