“Ik brak in duizend stukjes uit elkaar” - The Breathwork Movement te gast in de Podcast: Vrouwen met Impact van Marinka Bil

Ik was namens The Breathwork Movement te gast in de podcast van Marinka Bil: Vrouwen met Impact. Een mooi en uitgebreid gesprek over ziekte en wat er nodig is om te helen. Een topic waar ik veel ervaring mee heb, en Marinka zelf ook.

Hoe heel je van een hersenschudding / post-commotioneel syndroom?

Marinka en ik praten in haar podcast over mijn hersenschudding en de onzekere periode die volgde. Over de eerste keer dat ik met breathwork in aanraking kwam. Over vastzitten in de overleefstand. Over het onbegrip bij complexe chronische aandoeningen. Over angst. Over het ombuigen van belemmerende overtuigingen. Over hoe trauma (de dood van mijn broer) zich had vastgezet in m’n lichaam. En uiteraard hoe ik dit alles heb kunnen loslaten en transformeren. En hoe jij dat ook kan doen!

De podcast is o.m. te beluisteren via Spotify:

“In deze aflevering interview ik Nikki van der Velden van The Breathwork Movement over haar ervaring met breathwork, maar ook vooral haar persoonlijke verhaal. Nikki vertelt hierin uitgebreid over haar herstel van een hersenschudding en het onbegrip wat ze daarin tegen is gekomen, hoe Breathwork op haar pad is gekomen en hoe ze dit nu groots uitdraagt. Deze aflevering is een must voor iedereen met vaak onbegrepen, chronische klachten.”

Ademrituelen-2.png

Over Marinka

Marinka is transformatiecoach en heeft een prachtige manier gevonden om breathwork te combineren met coaching. Ze helpt voornamelijk vrouwelijke ondernemers met het transformeren van hun beperkende overtuigingen. Omdat ze als geen ander weet (ze was chronisch vermoeid en heeft zichzelf genezen) hoe dit je in de weg kan zitten om voluit te kunnen leven. Lees hier een interview met Marinka Bil.

Over de podcast: Vrouwen met Impact

Marinka maakt haar podcast vanuit deze mooie missie:

“Voel jij in je hart dat je een impact wilt maken in deze wereld? Vanuit jezelf, op jouw manier, terwijl je ook een fijn, ontspannen leven leidt? In deze podcast hoor je inspirerende verhalen van vrouwen die dit doen. Denk aan krachtige coaches, ondernemers en andere changemakers! Er is zo veel meer mogelijk dan je denkt.”

Kijk voor meer afleveringen van Vrouwen met Impact op Spotify.