Breathwork Finder: overzicht van de beste ademcoaches van Nederland en België

Niets zo krachtig voor je gezondheid als ademwerk, zowel voor lichaam als geest. Het valt of staat wel met de juiste begeleiding. Een goede ademcoach of breathwork facilitator is erg belangrijk. Je vindt de beste gecertificeerde ademcoaches in de breathwork finder.

Ademwerk is de krachtigste, meest transformerende en meest toegankelijke tool voor zelfoptimalisatie. Zowel voor lichaam als geest.

Breathwork Coach Finder: de beste, gecertificeerde ademcoaches in Nederland en België

Op The Breathwork Movement vind je de beste ademcoaches en breathwork facilitators. Ze delen hun persoonlijke verhalen over de kracht van de adem in de wekelijkse ‘Ademrituelen’ interviews - stuk voor stuk inspirerende verhalen. Ook vind je de tofste ademevents door ademcoaches georganiseerd in de Ademagenda.

Zoek je een goede ademcoach voor een 1-op-1 ervaring bij jou in de buurt? Kijk dan in de Breathwork Finder voor een compleet overzicht. Ze vindt zo op een makkelijke manier een goede ademcoach / breathworker, in elke soort en stijl.

PS. Ben jij ademcoach en wil je ook vermeld worden in dit overzicht? Meld je dan hier aan.

Zelf aan de slag met ademwerk

Als je wilt starten met ademwerk, kan je alle kanten op. Van ‘simpele’ dagelijkse ademhalingsoefeningen die je zelf thuis kunt doen, tot dieper, meer therapeutisch werk waarbij het draait om loslaten en transformatie. En alles wat er tussen zit. Het is belangrijk dat je goed weet waar en hoe te beginnen.

De Basiscursus Ademwerk legt je alles uit over de kracht van de adem, wat je zelf dagelijks kunt doen aan je ademhaling en hoe je een goede ademcoach uitzoekt. Meer info hier:


Bekijk ook: