Nieuw: Ademcoach finder nu ook voor België!

Niets zo krachtig en heilzaam als het werken met de adem, zowel voor lichaam als geest. Het valt of staat echter met de juiste begeleiding. De bekendheid van ademwerk groeit met de dag, zo ook het aantal ademcoaches, Wim Hof instructors, hartcoherentietrainers, breathwork facilitators… kortom, professionele begeleiders die jou kunnen helpen op weg naar meer gezondheid, rust en geluk in je leven.

Die juiste begeleiding is erg belangrijk, zeker als ademwerk nieuw is voor je. The Breathwork Movement probeert een zo volledig mogelijk overzicht te creëren van professionele ademwerkers. Dat gebeurde al voor Nederland, en nu is daar ook België bij gekomen. Je vindt ze in de Ademcoach Finder.

Breathwork / Ademcoach Finder

Dankzij het creëren van dit platform The Breathwork Movement sta ik in contact met veel fantastische ademcoaches en breathwork facilitators, ook steeds meer over de grens. Ik ben dan ook blij te kunnen melden dat vanaf nu ademcoaches uit België ook worden opgenomen in de ademcoach finder.

De ademcoach finder is ontstaan vanuit de vraag die mij vaak wordt gesteld: “welke coach kan je aanraden?”. Dit heeft geïnspireerd tot het creëren van een overzicht: een ademcoach finder, zodat je snel en simpel een goede breathworker kunt vinden, in elke soort, stijl en omgeving - online en offline. En nu dus ook in België!

NB. De eerste Belgische coaches staan genoteerd, maar het overzicht is in ontwikkeling. Ontbreekt er een naam, vul dan dit formulier in om de lijst compleet te maken - wees welkom! Geldt uiteraard ook voor NL.

breathwork-ademwerk-persoonlijke-ontwikkeling.png

Aan de slag met ademwerk

Als je aan de slag wilt met ademwerk, kan je alle kanten op. Van ‘simpele’ dagelijkse ademhalingsoefeningen (altijd aan te raden!) die je zelf thuis kunt doen, tot dieper, meer therapeutisch werk waarbij het draait om loslaten en transformatie. En alles wat er tussen zit. Zie ook dit artikel: Hoe kies je de juiste ademhalingstechniek?

Gun jezelf goede begeleiding

Wil je nu echt die superkracht van de adem ervaren, zorg dan voor een goede ervaring onder zorgvuldige en professionele begeleiding. Zie de Breathwork Coach Finder als een tool waarmee je snel en simpel een breathworker bij jou in de buurt (of online uiteraard) kunt vinden. Daarnaast is het ook een overzicht dat inspiratie biedt voor wat er überhaupt wordt gedaan en wat mogelijk is met ademwerk. Dat is veel. En dat is mooi.

Inspiratie en tips van ademcoaches zelf?

Wekelijks vind je op The Breathwork Movement een nieuw interview met iemand die professioneel met de adem bezig is. Je ontdekt de inspirerende verhalen achter deze mensen, hoe de adem op hun pad is gekomen, wat het hun heeft gebracht en uiteraard wat ze zelf dagelijks doen aan ademwerk. Als je op de hoogte wilt blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan krijg je maandelijks een volledig overzicht van het leukste en laatste nieuws.

vind-ademcoach-breathwork.jpg

Aan de slag met ademwerk? ↴

NB. De tool is in ontwikkeling en wordt continu aangevuld. Zeker wat betreft België. Als je namen hebt die zeker niet mogen ontbreken, laat weten. Aanmelden kan via deze link.