Waarom werkt breathwork zo krachtig? - Bekijk de Breath Masterclass van Sandy Abrams

Een gratis masterclass kijken over de kracht van de adem? Bekijk deze breath lecture op youtube: ‘Inhale Optimism: Experience the Latest in Breathwork’, gehost door Sandy Abrams, auteur van boek Breathe to Succeed.

Waarom werkt breathwork zo krachtig?

Tijdens deze 1 uur durende masterclass neemt Sandy Abrams je mee in de kracht van de adem, via praktische technieken en uitleg over de fysiologie achter. Waarom is de adem zo’n superkracht? Het is een kwestie van voelen, en van begrijpen. Als je dat besef eenmaal in je toolbox hebt, gaat het er voor de rest van je leven niet meer uit.

Breath is meditation on business speed
— Sandy Abrams

Bewust ademen op de werkvloer: minder stress en verzuim, meer verbinding en productiviteit

Sandy Abrams is een Amerikaanse entrepreneur en schrijfster van onder meer het boek Breathe to Succeed. Ze is een groot pleitbezorger voor ademhaling als dé tool om meer mindful en minder op de stressvolle autopilot door je (werk)dag te gaan.

We zijn druk, staan de hele dag aan, swipen en scrollen onze dagen door. We zijn continu afgeleid, vaak narrow-focused en verliezen connectie met onszelf en anderen. We voelen ons opgejaagd, gestrest en gefrustreerd.

Precies daar is waar de adem om de hoek komt kijken, ook al adem je drie diepe bewuste ademhalingen, je merkt direct het verschil. Een kalmere en scherpere geest, een meer positieve kijk op de situatie, meer connectie met jezelf en anderen.

Breath is the antidote to technology
— Sandy Abrams

Breathe to Succeed vertelt over de transformerende kracht van de adem in het bedrijfsleven. Sandy werkt voor onder meer Google, Facebook en Universal Music, waar ze hardwerkende mensen helpt om meer mindful en daardoor blijer, kalmer en productiever hun werk te kunnen laten doen. Daar is werkelijk iedereen bij gebaat.

Deze breath masterclass is georganiseerd door de Global Wellness Summit en is gratis te kijken via Youtube.

Tijdens deze breathwork masterclass neemt Sandy Abrams je mee in de kracht van de adem, via praktische technieken en uitleg over de fysiologie achter. Waarom is de adem zo’n superkracht?