De missende link bij onverklaard uitblijvend herstel: een gesprek met Hans Timmerman over de Epiphora Methode

Ik heb op dit platform al vaker geschreven over Epiphora, een methode bestaande uit adem- en bewegingstechnieken die de doorbloeding van je brein weer op orde brengt, waardoor langdurige en vaak onverklaarbare klachten kunnen oplossen.

Zie ook: "HET OPENEN VAN DE POORT IS DE SLEUTEL, HET ADEMEN IS DE KRACHT VAN HERSTEL." HANS TIMMERMAN OVER DE EPIPHORA METHODE

Hans Timmerman over de Epiphora Methode

Onlangs was de grondlegger van de Epiphora methode, Hans Timmerman, te gast in de podcast van Nathalie Kamp: House of Qi. Hier vertelt hij over zijn persoonlijke weg, het ontstaan van de methode en hoe hij inmiddels al duizenden mensen heeft kunnen helpen. Mensen die in de medische wereld tegen alle muren aanliepen. Later kwam er nog een vervolg op deze podcast: specifiek gericht op Long Covid. (zie onder)

Hans Timmerman - Epiphora Methode - Podcast

Een oplossing voor onverklaarbare klachten en aandoeningen

Welke klachten je aan moet denken? Onder meer brain fog, een drukgevoel boven op je hoofd en/of haarwortelpijn, wazig zien, concentratieproblemen, overgevoeligheid voor geluid en/of licht, stijve, verzuurde spieren, een koud lichaam, intense vermoeidheid (CVS), fibromyalgie, (aura)migraine, prikkelbare darmsyndroom, post-commotioneel syndroom (na een hersenschudding, hier heeft Hans mij persoonlijk bij geholpen) en whiplash.

Je hoeft geen aandoening te hebben, ook in een gezond lichaam kan de doorbloeding van je brein verstoord raken. Hans Timmerman ontdekte dat een slechte doorbloeding van je brein ervoor kan zorgen dat je allerlei klachten ontwikkelt en in stand houdt, zoals jarenlang migraine, vermoeidheid en concentratieproblemen. Of dat je niet meer volledig herstelt van bijvoorbeeld een whiplash, een hersenschudding of een burnout.

Hans Timmerman over de Epiphora Methode

Luister hier twee podcasts terug met Hans bij de House of Qi podcast van Nathalie Kamp. Of kijk op Nathaliekamp.nl.

Lees ook: "HET OPENEN VAN DE POORT IS DE SLEUTEL, HET ADEMEN IS DE KRACHT VAN HERSTEL." HANS TIMMERMAN OVER DE EPIPHORA METHODE

Luister ook de aflevering over Breathwork

Ik ben zelf ook te gast geweest bij Nathalie in haar podcast, dat gesprek kun je hier terugluisteren.