De kracht van de adem op je gezondheid: The Breathwork Movement @ House of Qi podcast

Vanaf het moment dat je geboren wordt adem je, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het klinkt zo simpel, je hoeft er als je geluk hebt niet eens over na te denken. Maar de manier waarop je ademt kan je gezondheid meer veranderen dan je denkt.

Ik was onlangs te gast in de prachtige podcast van Nathalie Kamp: House of Qi. Nathalie is acupuncturist en ademcoach in opleiding en nodigt in haar podcast interessante gasten uit die jou de weg wijzen in allerlei vormen van natuurlijke gezondheid. Want er is zoveel mogelijk, maar het is soms lastig je een weg banen in het oerwoud aan opties.

Ontdek hoe immens krachtig de adem kan zijn

nikki-houseofqi3.jpg

House of Qi podcast: “Door een ongelukkige klap tegen een verlaagd plafond liep Nikki een flinke hersenschudding op. Het gevolg was dat zij een lange periode niet meer in staat was om haar normale leven te leven. Ze was uitgeschakeld, doodmoe en kon niet werken of activiteiten ondernemen met haar vrienden. Rust houden, revalideren, en af en toe een meditatie of yoga les was het hoogst haalbare.

ADEMWERK EN GEZONDHEID

Op een dag meldde ze zich weer eens aan voor een rustige yoga les. Dacht ze. Het bleek een workshop Wim Hof ademhaling. Dit veranderde alles. Nieuwsgierig?”

Luister hieronder de podcast terug.

Of kijk op Nathaliekamp.nl.