De Airofit Essential ademtrainer - toegankelijker én goedkoper

Airofit is een ademhalingstrainer die ontworpen is om de kracht en flexibiliteit van je ademhalingsspieren te vergroten om zo je fysieke conditie en sportprestaties te verbeteren, je stressniveaus te verlagen en de slaap te verbeteren.

Het is een super functioneel en fijn apparaat, er was alleen wel een nadeel: de prijs. Airofit heeft dat opgelost door de Airofit Essential te introduceren: een nieuwe ademtrainer met alleen de essentiële functies, tegen een betere prijs.

De Airofit Essential ademtrainer

De Airofit Essential heeft in feite alles wat je nodig hebt. Je krijgt je de belangrijkste slimme functies waarmee ook de Pro 2.0 is uitgerust. Het verschil is echter dat de opzet van het trainingsprogramma wat simplistischer is, meer tot de kern. Wat waarschijnlijk al meer dan genoeg is.

Voor nu.. Want wil je meer, dan kun je deze Airofit Essential altijd (tegen bijbetaling) upgraden naar een Pro 2.0. Je hoeft dan dus geen nieuw toestel aan te schaffen. Een geruststellende gedachte.

Wat doet Airofit?

Airofit is de bekendste ‘ademhalingstrainer’ op de markt: een slim apparaat waarmee je je ademhaling en ademhalingsspieren kunt trainen, en zo werkt aan je algehele gezondheid.

Airofit is in eerste instantie ontwikkeld als medisch device, voor mensen met astma en COPD, maar inmiddels wordt het apparaat ook veelvuldig omarmd door sporters, mensen met stress en een hoge ademhaling, mensen met long-covid en verder iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. Airofit werkt hier perfect voor.

Wat doet Airofit?

Om met Airofit te trainen, steek je het apparaat in je mond steekt. Er zijn verschillende weerstandsniveaus die je kunt instellen via de draaiknoppen aan de zijkanten van het apparaat, en verschillende ademhalingstrainingsprogramma's die je instelt via de bijbehorende app. Alles is erop gericht om je longcapaciteit, je kracht en je energie te vergroten.

Airofit: geschikt voor iedereen die gezonde en sterke longen wil

Airofit is met name bekend in de sportwereld. Het apparaat wordt veel gebruikt onder bijvoorbeeld hardlopers, duikers en wielrenners. Maar ook als je geen sporter bent is Airofit een interessante tool. Airofit kan gebruikt kan worden door iedereen die zijn of haar ademhaling, conditie en longgezondheid wil verbeteren. Maar ook als je beter wilt slapen en minder stress wilt ervaren.

Het is bovendien ook een nuttig hulpmiddel voor mensen met long/ademhalingsproblemen, bijvoorbeeld voor astmapatiënten, mensen met COPD of long-covid. Maar denk ook aan zangers die hun longcapaciteit willen verbeteren: Airofit kan hierbij van grote toegevoegde waarde zijn.

Meer informatie over Airofit

Kijk op Airofit.com voor meer informatie over de verschillende ademtrainers en bijbehorende opties. Wanneer je via deze link bestelt, wordt automatisch 15% korting verrekend op het totaalbedrag.


Bekijk ook: